deLibris live!

Posted by | maj 17, 2013 | deLibris live! | No Comments

Igår körde vi vårt pilotavsnitt på deLibris live! Vår samtalspartner var Johan Norberg och vi utgick ifrån hans bok Hjärnrevolutionen – Varför din intelligens påverkar allt du gör och allt du gör påverkar din intelligens. (Natur och Kultur).

Om vi räknar ihop de som satt på plats med er som följde oss på nätet når vi nästan 100 personer! Tack så mycket för att ni ville vara med under denna första delibris live!

Och nu vill vi ha er hjälp att utveckla formatet. Antingen såg du det igår, eller så ser du det nu. Säg vad du gillade, säg vad du tänker att vi skulle kunna göra bättre eller på ett annat sätt, ge oss nya idéer som utvecklar konceptet. Och så skickar du dina tankar till ”vi” utan citationstecken @delibris.se. Den av er vars återkoppling ger oss mest (med andra ord helt subjektivt beslut …) får ett signerat exemplar av Norbergs bok i posten (Tack Natur och kultur!).

Vi meddelar vem som får boken nästa fredag, så senast torsdag den 23:e vill vi ha dina tankar. För visst vill du njuta boken redan nästa helg?

Uppmuntrar Camilla Eriksson

 

About Camilla Eriksson

Camilla Eriksson arbetar med PR, kommunikationspsykologi och retorik. Som talskrivare har hon arbetat för politiker, näringsliv och media, bl.a. för TV-programmet ”Livet blir bättre” (TV3) och Camilla syns nu och då som retorisk analytiker i TV4:s Nyhetsmorgon. 2010 startade hon PR-byrån Retorikiska. I bagaget har Eriksson en lärarexamen, mastersstudier i pedagogik och psykologistudier från Kanada. Dessutom diplomerades hon som summa cum laude från IHR – Institutionen för reklam och PR (Stockholms universitet). Under årets Almedalsvecka vann hon silver i Årets Almdalsblogg. Hennes retoriska analyser och mer om Camilla kan du med fördel läsa på bloggen www.retorikiska.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.