deLibris live!

Posted by | maj 08, 2013 | deLibris live! | 2 Comments

Trött på att hamna framför tv:n där din hjärna somnar framför tomma program som kanske lockar till skratt i stunden men sedan inte lämnar med med några nya tankar?

Torsdag 16 maj kör vi igång deLibris live!

Johan Norberg

9127131505Tänk Skavlan möter Babel. Tänk människor som stimulerar tanken. Tänk initierade samtal som utgår från facklitteratur.

I första avsnittet, livesänt från Tullhus 3 i Stockholm, möter vi författaren och debattören Johan Norberg. Vi utgår ifrån Norbergs bok Hjärnrevolutionen – Varför din intelligens påverkar allt du gör och allt du gör påverkar din intelligens (Natur och Kultur) och ser vart vi hamnar.

Programledare är talskrivaren och retoriska analytikern Camilla Eriksson och dagens samtalspartner är tidigare journalisten, numera analytikern Leif Jansson.

Då vi kommer att servera alkoholhaltiga drycker behöver vi din föranmälan. Skicka även ett mejl till (camillasförnamn)@retorikiska.se

Vi öppnar dörrarna på Tullhus 3, nära Slussen på kajen i Gamla Stan, 19.00.

Livesändningen börjar 20.00 och eftersom du kan följa detta på nätet kommer vi att vara noga med tiden.

I efterhand kommer du att kunna se samtalet på nätet för en liten peng. Eller ladda ned det som podd. WeStreamU med Richard Gatarski i spetsen står för allt det tekniska. Vi återkommer med exakt information om alla länkar.

Tune in rekommenderar Camilla

About Camilla Eriksson

Camilla Eriksson arbetar med PR, kommunikationspsykologi och retorik. Som talskrivare har hon arbetat för politiker, näringsliv och media, bl.a. för TV-programmet ”Livet blir bättre” (TV3) och Camilla syns nu och då som retorisk analytiker i TV4:s Nyhetsmorgon. 2010 startade hon PR-byrån Retorikiska. I bagaget har Eriksson en lärarexamen, mastersstudier i pedagogik och psykologistudier från Kanada. Dessutom diplomerades hon som summa cum laude från IHR – Institutionen för reklam och PR (Stockholms universitet). Under årets Almedalsvecka vann hon silver i Årets Almdalsblogg. Hennes retoriska analyser och mer om Camilla kan du med fördel läsa på bloggen www.retorikiska.se

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.